Circulatia rutiera pe DN1E, intre Brasov si Poiana Brasov, va fi restrictionata, duminica, intre orele 10.00-14.00, pentru desfasurarea celei de-a doua editii a "International Metropolitan Triathlon" Brasov, urmand ca politistii rutieri sa devieze circulatia prin Rasnov.

Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca duminica, 6 iulie, se va desfasura in judetul Brasov o competitie sportiva de triatlon, cu participare internationala, scrie Mediafax.

"In scopul desfasurarii in conditii optime a intrecerii sportive, in data de 6 iulie 2014, intre orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi restrictionat pe D.N.1E, tronsonul Brasov - Poiana Brasov si retur. In acest interval, circulatia rutiera spre si dinspre Poiana Brasov se va desfasura pe D.N.1E, tronsonul Rasnov-Poiana Brasov si retur“, se arata in comunicatul IPJ Brasov.

De asemenea, RAT Brasov a anuntat ca circulatia autobuzelor pe linia 20 va fi suspendata duminica. Ultimele plecari in cursa vor avea loc la ora 10.00, din ambele capete de linie, iar primele plecari, dupa finalizarea competitei sportive, vor avea loc la ora 14.00, tot din ambele capete de linie, respectiv Livada Postei si Poiana Brasov.

In masura in care competitia se va finaliza inainte de termenul anuntat de organizatori, RAT va relua din acel moment circulatia autobuzelor pe linia 20. "International Metropolitan Triathlon Brasov" este competitia care, anul acesta, deschide seria triatloanelor de sosea Romanian Triathlon Series. Etapa I din circuit este programata pentru duminica si va avea finish-ul in Piata Sfatului.

Editia a II-a Brasov Triathlon va cuprinde doua probe: sprint (individual + stafeta sprint - 500m inot + 22 km ciclism + 5 km alergare) si olimpica (individual + stafeta olimpica - 1500m inot+ 44 km ciclism + 10 km alergare).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri