Cateva parcuri din Bucuresti vor oferi, incepand de marti si pana pe 31 august, posibilitatea de lectura in aer liber, punand la dispozitia cititorilor peste 100 de carti din oferta editurii Litera.

Astfel, editura Litera ofera cititorilor posibilitatea de a se bucura de povesti cu eroi si zane, carti de neuitat ale copilariei pentru cei mici, dar si fictiune, istorie, carti practice si de divertisment pentru adulti.

In parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Volumele pe care publicul le va regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale editurii Litera: "Bestseller", "Premium", "Thriller", "Nobel", seria de autor "Alice Munro" - castigatoarea premiului Nobel pentru literatura in anul 2013 -, "Sanatate si nutritie", "Biblioteca pentru toti copiii", "Disney", "Disney English", "Marvel", "Tom si Jerry".

Bibliotecile Litera se afla in Parcul Cismigiu - intrarea de la Conservator, Parcul Tineretului - Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Romanesti, si Parcul Alexandru Ioan Cuza - intrarea Liviu Rebreanu. Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta. Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) pot fi gasite pe site-ul litera.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri