"Gradina de citit", un spatiu cultural neconventional, care va oferi internet gratuit si va fi deschis zilnic, se lanseaza oficial duminica, de la ora 11:00, in curtea Bibliotecii Metropolitane.

"Gradina de citit" este un spatiu public, deschis zilnic, intre orele 09.00 si 21.00, unde oricine se poate bucura de umbra si WiFi gratuit. Spatiul, care a fost amenajat, decorat si colorat cu ajutorul voluntarilor, va gazdui in fiecare weekend evenimente culturale si creative pentru toate gusturile si varstele, informeaza Mediafax.

"Cu «Gradina de citit» incercam sa cream un spatiu fain in care fiecare sa poata contribui la procesul de creatie - de aceea am pornit de la ce ne-au spus oamenii ca si-ar dori sa aiba si sa faca. Am avut noroc de voluntari implicati si creativi, carora nu pot decat sa le multumesc din suflet si pe care sper sa ii avem alaturi de noi si in continuare. Ii asteptam pe toti bucurestenii curiosi sa ne calce pragul. Bineinteles, ne-am bucura daca ar aduce cu ei o planta in ghiveci pe care sa o gazduim in «Gradina de citit»", a declarat Anca Rapeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Biblioteca Metropolitana Bucuresti este o retea de biblioteci publice, care este destinata bucurestenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit si nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care sustine activ informarea, cercetarea, educatia si recreerea locuitorilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Sursa foto: b365.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri