Circulatia rutiera esta intrerupta pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

In judetul Valcea, circulatia este in continuare intrerupta pe DN65C, in zona Maldaresti, iar pe DN7A Brezoi - Voineasa, traficul a fost permis pentru scurt timp, pe un fir, in zona Malaia, insa drumul ramane inchis. In orasul Calimanesti, inca se curata partea carosabila, iar traficul rutier se desfasoara pe centura ocolitoare, respectiv DN7CC, se arata intr-un comunicat de presa al Centrului Infotrafic, noteaza Mediafax.

In judetul Hunedoara, este blocata circulatia pe DN7A, in zona orasului Petrila, intre kilometrii 96 si 105.
In judetul Arges, traficul rutier este inchis pe DN67B Pitesti - Dragasani, in zona Vedea, unde un podet a fost afectat de viitura. Un alt pod a fost avariat in urma cu doua luni, la intrarea in localitatea Poiana Lacului dinspre Pitesti, la kilometrul 175+900.

De asemenea, pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, din cauza unei alunecari de teren produse in zona Dedulesti. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt: DN64 Ramnicu Valcea - Ganeasa, DN65 Ganeasa - Slatina -Pitesti, DN1 Vestem - Brasov, DN1A Brasov - Ploiesti - Bucuresti.

Circulatia feroviara este in continuare intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges, in zona localitatii argesene Borlesti, dupa ce un tren a deraiat marti, in jurul orei 16.50, din cauza unei viituri.
Hidrologii au extins codul rosu de inundatii pe raurile Vedea si Cotmeana, in judetele Olt, Teleorman si Arges, avertizarea fiind valabila pana joi, la ora 08.00.

Raurile Gilort, in amonte de statia hidrologica Targu Carbunesti (judetul Gorj), Lotru (judetul Valcea), Oltet si afluentul sau Cerna (judetele Gorj, Valcea si Olt) au fost sub avertizare cod rosu de inundatii de marti, ora 23.00, pana miercuri, la ora 09.00.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri