Angajatii din sistemul bugetar din Republica Moldova care nu au limba materna sau nu utilizeaza in mod curent romana vor putea urma cursuri gratuite, finantate de Inaltul Comisar pentru Minoritati Nationale din cadrul OSCE si Guvernul Finlandei.

Asociatia Nationala a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) anunta organizarea unor cursuri de studiere gratuita a limbii romane in cadrul "Programului de instruire lingvistica pentru functionarii publici 2013-2014", finantat de catre Inaltul Comisar pentru Minoritati Nationale OSCE de la Haga si Guvernul Finlandei.

Potrivit unui comunicatul ANTEM, beneficiari ai cursurilor pot fi angajati din sistemul bugetar: primari, medici, profesori, juristi, politisti, procurori sau judecatori, noteaza Mediafax. O alta conditie este ca bugetarii sa nu aiba romana ca limba materna sau sa nu o utilizeze in mod curent. Cursurile se vor desfasura pe doua niveluri: incepatori si intermediari.

Cursurile pentru incepatori se vor desfasura in perioada septembrie 2014 – martie 2015, iar cele pentru nivel intermediar, intre septembrie 2014 – decembrie 2014. Bugetarii moldoveni vor putea aplica pentru acest program pana la 20 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri