Camelia Voiculescu a declarat, in comunicatul publicat de Intact Media Group dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare, ca tatal sau a luptat cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui "regim care aminteste din ce in ce mai tare de vremuri considerate trecute".

"Astazi, printr-o incalcare flagranta a drepturilor la un proces corect, tatal meu plateste pentru ca presa sa nu fie monocolora in Romania. Pentru curaj", spune Camelia Voiculescu. Aceasta precizeaza ca decizia instantei nu este in acord cu practicile justitiei intr-o tara democratica si nici cu principiile statului de drept.

In plus, fiica lui Dan Voiculescu mentioneaza trustul de presa Intact Media Group, pe care il detine, care ar fi postavocea unor adevaruri despre "un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de romani, regim care a umilit si nedreptatit o multime de oameni".

Va incredintez ca tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila

"Jurnalistii acestui Grup, pe care tatal meu l-a fondat acum mai bine de douazeci de ani si care a devenit cea mai puternica platforma de media din Romania, vor continua sa rosteasca adevaruri despre un sistem care vrea sa confiste demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construita cu girul de incredere al publicului, care ne-a onorat si ne-a confirmat misiunea noastra jurnalistica. Milioane de oameni au putut urmari, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este incalcata de oamenii legii, cum libertatea este vanduta, devenind martori ai crearii unui sistem inchis, care calca in picioare drepturi si libertati elementare. (…) Va incredintez ca tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila", spune Camelia Voiculescu.

Fiica fostului senator sustine nevinovatia tatalui sau, sustinand ca este foarte mandra de el, intrucat "a luptat, cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui regim care aminteste din ce in ce mai tare de vremuri considerate trecute".

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri