Romanii care primesc tichete si carduri cadou le pot cheltui in 200 de magazine noi, anunta Edenred, cea mai mare companie emitenta de tichete si carduri pre-platite.

Printre noii parteneri afiliati la Ticket Cadou® si Compliments® se afla magazinele de marochinerie si incaltaminte Benvenuti, cu 44 de locatii in 24 de localitati, magazinele Accessorize, cu 12 locatii in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi si Timisoara, precum si reteaua Farmacia Richter, cu 120 de locatii. De asemenea, lantul de magazine cu preturi mici miniPRIX a devenit partener afiliat la cardul Compliments®, fiind deja afiliat si la Ticket Cadou®.

Reteaua de acceptare a tichetelor de cadouri Ticket Cadou®, emise de Edenred, ajunge astfel la un total de peste 55.000 de magazine de toate tipurile, in toate judetele. Cardurile cadou multi-brand Compliments® pot fi utilizate in peste 4.000 de magazine, inclusiv online. Atat tichetele, cat si cardurile cadou, pot fi folosite pentru a cumpara orice tip de produse sau servicii (spre deosebire de tichetele de masa, care sunt folosibile exclusiv pentru produse alimentare).

Conform legislatiei romane, tichetele si cardurile cadou sunt acordate de companii atat angajatilor, cat si clientilor sau partenerilor de afaceri. Tichetele si cardurile cadou oferite salariatilor sunt deductibile la impozitul pe profit si sunt scutite de taxe sociale salariale si patronale in limita a 150 de lei / beneficiar, cu 4 ocazii principale: Craciun, Paste, 1 iunie si 8 martie.

In ce priveste tichetele si cardurile cadou oferite clientilor sau partenerilor de afaceri, acestea pot fi acordate ca premii in campanii promotionale, ca recompense in concursuri interne sau externe, in cadrul programelor de cercetare de piata sau in cadrul actiunilor de fidelizare a oricarei categorii de colaboratori si parteneri. In aceste situatii, tichetele si cardurile cadou sunt deductibile la impozitul pe profit, fiind incadrate la cheltuieli de marketing sau protocol.

Potrivit directorului de marketing al companiei, Iulian Alexe, tichetele si cardurile cadou sunt in top 5 al beneficiilor extra-salariale din Romania. Astfel, peste 30.000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred: tichete de masa Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, Ticket Cresa® si Ticket Medica®.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri