Berlinul face presiuni si le cere cetatenilor germani sa paraseasca tari afectate de Ebola, precum: Sierra Leone, Liberia si Guineea.

Berlinul le-a cerut miercuri cetatenilor germani sa paraseasca Sierra Leone, Liberia si Guineea, tari afectate de o epidemie de febra hemoragica Ebola, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"S-a decis sa le cerem tuturor cetatenilor sa paraseasca Guineea, Sierra Leone si Liberia, unde situatia continua sa fie critica", a declarat Martin Schaefer, purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe, in cadrul unei conferinte de presa. "Acest lucru nu vizeaza personalul medical care lupta impotriva virusului, nici reprezentantele germane, ambasadele raman deschise", a precizat Schaefer.

Africa de Vest incerca miercuri sa nu cedeze panicii in fata Ebola, in pofida celor 1.000 de decese provocate de epidemie si de lipsa mijloacelor disponibile, in timp ce comunitatea internationala a promis sa ofere ajutor. Epidemia de Ebola, cea mai grava de la aparitia acestei febre hemoragice in 1976, s-a soldat cu 1.013 morti in Africa de Vest, dintre care 373 in Guineea, unde a izbucnit la inceputul anului, dupa care s-a propagat in Liberia si Sierra Leone, potrivit ultimelor date ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri