Germania sustine ca va aplica noi masuri care vor duce la expulzarea cetatenilor europeni care fraudeaza sistemul german de securitate sociala sau comit alte infractiuni, relateaza site-ul TheLocal.de.

Persoanele expulzate conform noilor reglementari nu vor mai putea intra din nou in Germania. Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Crestin Sociala (CSU), au cerut de mai multe luni o politica de expulzare a imigrantilor din alte state ale Uniunii Europene care comit infractiuni.

"Noi sustinem libera circulatie in UE (...), dar nu vom tolera abuzuri", a declarat pentru Passauer Neue Presse liderul grupului CSU din Bundestag, Gerda Hasselfeldt. In cadrul reuniunii de miercuri a Guvernului, ministrii vor aloca 250 de milioane de euro pentru orasele care se confrunta cu numere mari de imigranti din alte state UE, scrie Mediafax.

Unele orase se confrunta cu numere mari de imigranti din state din estul UE, precum Romania si Bulgaria. Orasele vor primi de asemenea sprijin pentru combaterea problemelor ca munca fara documente legale. Federatia Germana a Sindicatelor (DGB) a criticat aceste planuri, apreciind ca nu se bazeaza pe analize reale ale nivelului imigratiei economice intre statele UE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri