Un numar de 132 de persoane muscate de maidanezi s-au prezentat la Institutul "Matei Bals" din Capitala in iulie, cu 84 la suta mai putine decat in aceeasi perioada a anului precedent, a declarat, joi, coordonatorul de proiect al ASPA Razvan Bancescu, intr-o conferinta.

"Putem spune ca in luna iulie 2014 s-a inregistrat cel mai redus numar de muscaturi din Bucuresti din ultimii zece ani. In luna iulie fiind inregistrate, conform Centrului Antirabic al Institutului «Matei Bals», 132 de persoane muscate de caini fara detinator, fata de 849 in luna iulie a anului trecut, numarul incidentelor fiind redus cu 84%", a declarat Razvan Bancescu care a prezentat, joi, situatia proiectului de gestionare a cainilor fara stapan inceput de municipalitate in luna septembrie a anului 2013.

Totodata coordonatorul de proiect de la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) a precizat ca daca in luna octombrie a anului trecut care erau inregistrate 2.740 de sesizari legate de maidanezi, in luna iulie a acestui an au fost inregistrate aproximativ 400 de solicitari, scrie Mediafax.

Bancescu a mai precizat ca in ultimele luni a crescut in schimb numarul persoanelor muscate de caini cu stapan, peste 200 de persoane reclamand acest lucru intr-o singura luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri