Evenimentele care au avut loc in weekend, in cadrul Zilelor Bucurestiului, au avut costuri uriase, respectiv 5,8 milioane lei pentru show-ul de proiectii 3D pe Palatul Parlamentului si concerul "rEvolutia muzicii".

Evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2014 au costat municipalitatea 5,8 milioane lei, din care peste 1,8 milioane au fost cheltuiti pentru show-ul de proiectii 3D pe Palatul Parlamentului, iar 1,175 milioane, pentru concertul "rEvolutia muzicii", suma incluzand onorariile cantaretilor. Cele mai multe, dar si mai costisitoare evenimente au avut loc sambata, in Piata Constitutiei, potrivit Mediafax.

Pe scena amenajata in aceasta piata a avut loc concertul "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti", la care au cantat artisti din mai multe generatii si genuri. Reprezentantii municipalitatii au precizat ca evenimentul a costat 1.175.000 de lei, in aceasta suma fiind incluse onorariile platite artistilor si colaboratorilor, costurile pentru echipamentele sceno-tehnice, serviciile de paza si cele cazare si transport pentru unii artisti, acolo unde a fost cazul.

Tot in Piata Constitutiei a fost organizat evenimentul de proiectii multimedia 3D "iMapp Bucharest 555", realizat pe fatada Palatului Parlamentului, care a costat 1.827.000 de lei. Suma include, potrivit surselor citate, costurile pentru productia show-urilor din cadrul evenimentului, precum si cele pentru echipamente sau alte servicii, cum ar fi cazarea artistilor din Franta, Polonia, Cehia si Ungaria care au realizat proiectiile. Focurile de artificii din noaptea de sambata spre duminica, care au putut fi admirate in aceeasi piata, au costat 386.000 de lei, potrivit acelorasi surse. Reprezentantii municipalitatii mai precizeaza ca expozitia in aer liber si concertul de muzica alternativa organizate in Piata Universitatii, tot in cadrul Zilelor Bucurestiului, au costat 120.000 de lei. Zilele Bucurestiului au fost organizate, in perioada 19-21 septembrie, de ArCuB si Creart (institutii subordonate municipalitatii), cu prilejul aniversarii a 555 de ani de la prima atestare documentara a orasului. Cu aceasta ocazie au avut loc evenimente si in Piata George Enescu, Parcul Cismigiu, Centrul Istoric si la Hanul Gabroveni.

Sursa foto: Facebook/iMapp Bucharest 555

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri