Activitatea seismica intensa din ultimele luni nu ii sperie pe specialisti, care spun ca micile cutremure care au avut loc anul acesta in Romania nu prezinta un pericol imediat pentru tara noastra. Insa in cazul unui seism puternic, sistemul medical bucurestean nu va putea face fata unui dezastru.

Cel putin asa sustine doctorul Raed Arafat, care pentru a vedea cum au reusit japonezii sa faca fata cutremurelor zilnice, cum sunt organizate spitalele in caz de seism si care sunt metodele prin care autoritatile nipone reusesc sa mentina o stare de alerta continua in randul populatiei, s-a mutat pentru scurta vreme in Tara Soarelui Rasare.

Despre ce a vazut acolo si care este diferenta intre cum suntem organizati noi si cum se organizeaza japonezii, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne a vorbit intr-un interviu acordat ziarului „Adevarul“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri