Studentii din anii terminali ai Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, respectiv ai Universitatii A.I.Cuza din Iasi si Babes-Bolyai din Cluj vor primi patru burse in valoare de 200 de euro lunar.

Studentii din anii III si IV ai Facultatii de Drept din Universitatea din Bucuresti, respectiv anul IV al Universitatii A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj vor primi si in acest an patru burse in valoare de cate 200 euro lunar, anunta casa de avocatura "Bostina si Asociatii", potrivit Mediafax.

Bursele sunt destinate studentilor are doresc sa isi indrepte atentia spre avocatura de business si acordate pe perioada in care castigatorul este angrenat in activitatile academice ale universitatii, se arata intr-un comunicat. Temele propuse pentru redactarea lucrarilor, pana la jumatatea lunii noiembrie, in scopul obtinerii burselor privesc garantiile reale si privilegiile in Noul Cod civil, pentru anul III, si anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii societatilor comerciale si a Legii privind procedura insolventei. Aceasta este cea de-a noua editie a programului prin care casa de avocatura acorda burse studentilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri