Bravo, Simona Halep

Bravo, Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, tocmai ce a invins-o pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la Singapore.

Serena Williams, locul 1 WTA nu a mai pierduse un set fara sa castige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams in cariera.

Scorul final: 6-0 , 6-2

Simona Halep, victorie istorica

Simona Halep, victorie istorica

Simona Halep si Serena Williams se mai intalnisera de trei ori pana la meciul de astazi, de fiecare data impunandu-se Williams, potrivit Mediafax. Ele au jucat prima data una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.

Halep: E o nebunie

Halep: E o nebunie

„E cel mai important meci al carierei mele. E o victorie incredibila. Sunt foarte fericita, e o nebunie!”, a declarat Simona Halep, imediat dupa meci.

Jucatoarea a recunoscut insa ca adversara sa, Serena Williams, nu a fost in cea mai buna forma in timpul meciului: "Nu a fost cea mai buna zi a ei".

Sursa foto: Agerpres.

Serena Williams: Simona Halep a jucat extraordinar

Serena Williams: Simona Halep a jucat extraordinar

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a felicitat-o pe Simona Halep, dupa ce romanca a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, intr-un meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor.

"Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Buna treaba si mult succes", a scris Serena Williams pe contul sau de Twitter.

Premiul castigat in urma meciului

Premiul castigat in urma meciului

Prin victoria de miercuri, Halep si-a asigurat un premiu de 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA. Ea va mai primi 70 de puncte pentru urmatoarea partida din grupa, indiferent de rezultat, astfel ca totalul este de 530 de puncte WTA.

Simona Halep ocupa locul 1 in Grupa Rosie, cu doua victorii in tot atatea meciuri, si este aproape de calificarea in semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partida din grupa, cu sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Sursa foto: Agerpres.

Evolutia de la Singapore: Halep si Williams

Evolutia de la Singapore: Halep si Williams

La Singapore, Serena Williams si Simona Halep au debutat cu cate o victorie. Halep a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Partida dintre invinsele din prima etapa, Ana Ivanovici - Eugenie Bouchard, va avea loc tot miercuri, de la ora 14.30.

Sursa foto: Agerpres.

Sursa foto: Mediafaxfoto