O scrisoare semnată de cântărețul britanic John Lennon a fost vândută pentru mai mult de 28.000 de dolari, la o licitație organizată în Boston, Statele Unite ale Americii, potrivit contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Scrisoarea a fost adresată de John Lennon, în 1971, vedetei de televiziune americane Joe Franklin, iar fostul membru al trupei The Beatles îi scria realizatorului TV rugându-l să asculte cel mai recent album al soției sale, Yoko Ono, lăudând talentul artistic al acesteia. Prețul obținut pentru scrisoare a depășit 28.000 de dolari, în licitația organizată pe 23 octombrie, în Boston, din statul american Massachusetts.

La aceeași licitație au mai fost vândute copii indigo semnate de membrii formației The Beatles, un disc de aur al grupului Crosby, Stills, Nash & Young, o partitură muzicală semnată de Led Zeppelin și o pereche de ochelari de vedere care i-au aparținut lui Joey Ramone. John Lennon (1940 - 1980) a format alături de Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase și de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă. John Lennon a fost împușcat mortal de un fan pe 8 decembrie 1980.