O scrisoare, care a apartinut cantaretului John Lennon, a fost vanduta pentru mai mult de 28.000 de dolari la o licitatie din Boston.

O scrisoare semnat de cântreul britanic John Lennon a fost vândut pentru mai mult de 28.000 de dolari, la o licitaie organizat în Boston, Statele Unite ale Americii, potrivit contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Scrisoarea a fost adresat de John Lennon, în 1971, vedetei de televiziune americane Joe Franklin, iar fostul membru al trupei The Beatles îi scria realizatorului TV rugându-l s asculte cel mai recent album al soiei sale, Yoko Ono, ludând talentul artistic al acesteia. Preul obinut pentru scrisoare a depit 28.000 de dolari, în licitaia organizat pe 23 octombrie, în Boston, din statul american Massachusetts.

La aceeai licitaie au mai fost vândute copii indigo semnate de membrii formaiei The Beatles, un disc de aur al grupului Crosby, Stills, Nash & Young, o partitur muzical semnat de Led Zeppelin i o pereche de ochelari de vedere care i-au aparinut lui Joey Ramone. John Lennon (1940 - 1980) a format alturi de Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase i de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreag. John Lennon a fost împucat mortal de un fan pe 8 decembrie 1980.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri