Bucuresti, Noiembrie 2014 - Sub egida CRM Academy, Synergizer Business Solutions a organizat primul eveniment educational de promovare a celor mai moderne strategii si tehnici de vanzare. Aceasta prima sesiune a workshopului s-a adresat directorilor de marketing si vanzari ai unor companii importante pe piata romaneasca.

“Prin CRM Academy ne-am dorit sa impartasim din experienta de management a echipelor de vanzari acumulata in peste 15 ani de activitate, atat anterprenoriala, cat si in redutabile companii multinationale,” spune Ioana Razvan, Managing Partner, Synergizer Business Solutions.

Prezentarile din cadrul workshopului au fost sustinute de Daniela Gioroc si Mircea Prelipceanu.

Cu o bogata experienta de management in cadrul unor companii locale si internationale, Daniela Gioroc ofera in prezent consultanta celor care vor sa-si dezvolte afacerile. Studiaza de mai bine de 15 ani conceptele de leadership si face parte din echipa John Maxwell Romania.

La CRM Academy, Daniela Gioroc a vorbit despre diferentele dintre manageri si lideri, privite in planul general al oricarei afaceri, dar mai ales in activitatea de vanzari. Discutiile cu participantii la workshopul organizat de Synergizer Business Solutions au pus sub lupa si cele mai raspandite mituri ale leadershipului, ce ajung in numeroase situatii sa afecteze eficienta si dorinta de succes a multor persoane.

International Sales Manager la CAS Software AG, compania germana al carei partener certificat este, din acest an, Synergizer Business Solutions, Mircea Prelipceanu are o experienta de peste 10 ani in domeniul solutiilor CRM. Prezentarea sa a abordat in extenso toata problematica ce guverneaza activitatea de vanzari. Managementul vanzarilor, tehnici si strategii de optimizare, precum si tendinte in acest domeniu au fost prezentate reprezentantilor de marketing si vanzari prezenti la CRM Academy, intr-o prezentare dinamica si bazata in cea mai mare parte pe interactiune.

“In domeniul in care activam, al consultantei de business si al solutiilor de optimizare a proceselor in vanzari, intram in contact cu foarte multe companii, din diverse domenii, de diverse dimensiuni, cu problematici foarte variate. Aceasta experienta ne-a permis sa construim un manual virtual de bune practici in vanzari si marketing, din care ne-am bucurat sa impartasim cu ocazia acestui workshop. Frumusetea acestui domeniu consta in faptul ca fiecare noua intalnire cu o companie inseamna un castig de ambele parti, presupune un schimb de experienta si un schimb de valoare pe baza carora cu totii putem construi si deveni mai buni. Este ceea ce ne dorim si ceea ce propunem si clientilor nostri,” mai spune Ioana Razvan, Managing Partner, Synergizer Business Solutions.

Proiectul CRM Academy, lansat de Synergizer Business Solutions, va continua cu noi workshopuri interesante si cu speakeri de marca. “Sunt foarte incantat ca am sustinut inititativa CRM Academy si vom continua sa sustinem si pe viitor acest tip de workshop-uri educationale. Am observat cu placere faptul ca participantii au interactionat constant cu vorbitorii pe toata durata evenimentului si ca la finalul acestui workshop cei prezenti au plecat cu idei noi, aplicabile in afacerile lor si nu in ultimul rand incarcati cu energie pozitiva. Calitatea foarte buna a informatiilor livrate in timpul evenimentului a fost egalata si de competenta ridicata a participantilor la CRM Academy,” spune Andrei Zincenco, CEO, Synergizer Business Solutions.

***************
Synergizer Business Solutions, partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii. Compania implementeaza solutii de top ale unor companii lider in industria IT in domenii precum: CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer in proiecte de implementare de solutii de business acopera o larga diversitate de companii, cu un numar de angajati cuprins intre 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numara: Adecco, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, etc.
Pentru mai multe informatii despre Synergizer Business Solutions vizitati www.synergizer.ro si www.ilovemycrm.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri