Peste 200 de persoane participa, duminica, la Brasov, la un miting impotriva lui Victor Ponta si de solidaritate cu romanii din diaspora, iar simultan alti 300 de simpatizanti ai PSD au iesit in strada. Intre cele doua tabere si jandarmi au avut loc imbranceli, iar doua persoane au fost duse la Politie.

Participantii la mitingul impotriva lui Victor Ponta si de solidaritate cu romanii din diaspora au inceput sa se adune, duminica, incepand cu ora 13.00, pe trotuarul din fata sediului Prefecturii Brasov.

Actiunea a inceput cu intonarea imnului ”Desteapta-te romane”, manifestantii, peste 200, au scandt lozinci precum ”Jos Ponta”, ”Jos labele de pe justitie, ”Vrem vot corect”, ”Jos Guvernul”. Ulterior, pe trotuarul de vizavi, s-au strans aproximativ 300 de simpatizanti ai PSD, strigand ”Ponta presedinte”.
La fata locului s-au deplasat cateva zeci de jandarmi care au format un cordon despartitor intre cele doua tabere.

La un moment dat, intre participantii la cele doua mitinguri si jandarmi au avut loc mai multe imbranceli. Cele 200 de persoane de la mitingul impotriva lui Victor Ponta au mers apoi in Piata Sfatului, in fata sediului PSD, unde au continuat sa scandeze ”Jos Ponta”, informeaza Mediafax.

Ulterior, acestia s-au intors in fata Prefecturii Brasov, mitingul fiind autorizat pana la ora 20.00. Potrivit jandarmilor, doua persoane a fost duse la Politie, pentru audieri, dupa ce s-au manifestat violent in timpul mitingurilor.

La ora transmiterii acestei stiri, protestul spontan de sustinere a lui Victor Ponta s-a incheiat, iar cel de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor continua in fata Prefecturii. Traficul pe Bulevardul Eroilor din centrul Brasovului, unde are loc mitingul, se desfasoara cu dificultate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri