Circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata, vineri, in ambele sensuri, dupa ce in Pasajul Lujerului a avut loc o tamponare intre doua masini, iar una dintre acestea a ajuns pe linie, a declarat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, citat de Mediafax.

Potrivit lui Andrei Codau, in urma accidentului, un barbat aflat intr-unul dintre cele doua autoturisme a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata mai intai pe sensul de mers dinspre Lujerului spre Bulevardul Timisoara, apoi si pe celalalt sens. De asemenea, este blocata si banda de circulatie spre Bulevardul Timisoara.

Circulatie blocata inca de la ora 8 dimineata

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Brandusa Raeceanu, a declarat ca circulatia tramvaielor este blocata de la ora 07.55, din cauza ca una dintre masinile implicate in accident s-a rasturnat pe linie, pe sensul de mers spre Ghencea.

Brandusa Raeceanu a precizat ca, pentru preluarea calatorilor, a fost introdusa linia naveta de autobuze 641, care va ramane in circulatie pana cand traficul pe linia de tramvai va fi deblocat. Politistii urmeaza sa stabileasca in ce conditiile s-a produs accidentului si care dintre cei doi soferi este vinovat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri