Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori, polei si vant puternic, valabila de luni noapte pana miercuri dimineata, precipitatiile urmand sa se extinda dinspre sud si sa cuprinda majoritatea zonelor.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de luni, ora 23.00, pana miercuri, la ora 10.00, aria precipitatiilor se va extinde dinspre sud si va cuprinde treptat majoritatea zonelor. In Oltenia si in Muntenia va ploua continuu si se vor cumula cantitati de apa cuprinse in general intre 25 si 50 de litri pe metru patrat.

In Moldova, in noaptea de luni spre marti vor fi precipitatii slabe, mai ales ploaie si burnita, care local vor depune polei. Ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, cu precadere in dealurile subcarpatice. In zonele montane si submontane va ninge si se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 15-20 de centimetri, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura, scrie Mediafax.

Vantul se va intensifica in sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 55-60 de kilometri pe ora, dar izolat si pe crestele montane, unde trecator va viscoli sau spulbera zapada. Avertizarea a fost emisa pentru Bucuresti si 30 de judete, respectiv Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Arges, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati si Vrancea.

Sursa foto: Catel si pisica/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri