Cu totii trecem prin stresul impachetarii bagajelor - nu stim sa ne limitam si mereu dorim sa punem cat mai multe lucruri cu noi. Doar ca un carry-on este mult prea mic, iar o valiza este uneori mult prea mare pentru nevoile noastre. Tocmai de aceea va prezentam, potrivit Huffington Post, valiza Fugu, care se adapteaza nevoilor tale.

Nu te mai ingrijora in privinta bagajelor. Cei de la Fugu Luggage au creat fix ceea ce iti trebuia pentru orice calatorie: o geanta care se adapteaza nevoilor tale, mai precis, este gonflabila.

Fugu este creatia lui Isaac Atlas, iar numele este inspirat de la specia de peste, care se gaseste pe coasta Japoniei, supranumit pestele gonflabil, datorita faptului ca se umfla in dimensiuni cand se simte amenintat. Aceasta valiza este raspunsul la intrebarea generala pe care toti calatorii o au: ce fel de geanta sa imi iau, valiza mare sau geanta de umar?

Geanta se mareste si ia proportiile unei valize incapatoare in mai putin de un minut, iar datorita compartimentelor incluse, toate lucrurile vor fi bine organizate inauntru. Valiza diminueaza socurile, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru lucrurile tale din bagaj atunci vor fi aruncate de catre muncitorii din aeroport. Fugu este inca in stadiul strangerii de fonduri pe Kickstarter, dar deja s-a strans suma de 50.000 de dolari si ne putem astepta ca aceasta inventie sa devina realitate cat de curand.

Sursa foto: Captura Foto: Video Kickstarter.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri