Depresia de Craciun a impins zeci de romani sa incerce sa-si puna capat zilelor. In doar 24 de ore, in Bucuresti, numarul tentativelor de suicid a fost de patru ori mai ridicat decat intr-o zi normala. Specialistii spun ca singuratatea in preajma Sarbatorilor predispune la sinucidere, scrie Adevarul.ro.

Un fenomen care se acutizeaza in preajma sarbatorilor este cel al sinuciderilor, rezultat al unor puternice depresii. In Capitala, 15 oameni au incercat sa-si ia viata, cele mai multe cu medicamente, dar au fost si persoane care au amenintat ca se arunca de pe bloc sau isi dau foc.

Din fericire, toti au fost salvati la timp. Cand isi vor reveni, vor avea nevoie de ajutor din partea specialistilor. Pintre cauzele depresiilor care imping la sinucidere sunt reprezentate de nerealizarile din viata profesionala si personala sau singuratatea in preajma sarbatorilor.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Shutterstock / Sinucidere

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri