Circa 60 de localitati din judetul Braila au ramas fara alimentare cu apa, in timp ce alte 65 din judetele Braila, Buzau, Dambovita, Galati, Neamt si Tulcea nu au energie electrica, arata Ministerul Afacerilor Interne (MAI), precizand totodata ca echipele de la Electrica au intervenit pentru remedierea defectiunilor.

"Mai sunt probleme in judetul Braila in ceea ce priveste alimentarea cu apa in 59 de localitati, iar in alte 43 de localitati este intrerupta furnizarea energiei electrice. De asemenea, nu au curent electric alte 22 de localitati din Buzau, Dambovita, Galati, Neamt si Tulcea. Conform datelor primite de la Electrica in acest moment se lucreaza pentru remedierea defectiunilor", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, arata Mediafax.

Ea a precizat ca s-a redeschis circulatia pe toate tronsoanele autostrazii A2, precum si pe DN25 Galati - Tecuci si DN67C Novaci - Ranca. Pe DN2B Buzau - Braila si DN21 Braila-Baraganul este in continuare restrictionata circulatia pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. Alte 14 tronsoane de drumuri nationale raman in continuare inchise, pana cand vor fi deszapezite.

Sute de locuinte fara acces la drumuri

Monica Dajbog a mai spus ca, in judetul Ialomita, luni si in noaptea de luni spre marti s-a intervenit pentru deszapezirea drumurilor si deblocarea cailor de acces catre 1.787 de locuinte din localitatile Gheorghe Lazar si Valea, in prezent putandu-se circula. Judetele Buzau, Vrancea si Braila au fost luni, pana la ora 13.00, sub cod rosu de ninsoare si vant. Ulterior, pana la ora 18.00, cele trei judete, precum si Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, Prahova si Tulcea au fost sub avertizare cod portocaliu.

Bucurestiul si judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Suceava, Neamt, Iasi, Botosani, Prahova, Mehedinti si Dolj au fost luni sub avertizare cod galben de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei. Vremea va fi geroasa in toata tara, de marti pana vineri, cu temperaturi minime sub minus 15 grade si, in unele zone, sub minus 25 de grade, in timpul zilei temperaturile maxime fiind intre minus zece si zero grade, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie. In noaptea de marti spre miercuri si in cursul zilei de miercuri, vantul va avea intensificari temporare in sudul Moldovei, jumatatea estica a Munteniei si Dobrogea, cu rafale de pana la 40-50 de kilometri pe ora, spulberand zapada deja depusa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri