Simona Halep a fost desemnata sportiva anului 2014 de Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, potrivit site-ului oficial al forului olimpic.

Presedintele forului olimpic, Alin Petrache, i-a propus Simonei Halep sa faca parte din lotul pentru editia din 2016 a Jocurilor Olimpice, iar in cazul in care va accepta, atunci aceasta ar urma sa fie portdrapel, arata Mediafax.

"Impreuna cu colegii din Comitetul Executiv am decis ca Simona Halep merita aceasta distinctie pentru rezultatele din 2014. A fost un an in care ea a facut cinste Romaniei prin victoriile repurtate pe terenul de tenis. Mai mult, o invit pe Simona Halep sa faca parte din echipa olimpica pentru Jocurile Olimpice de la Rio si, in cazul in care va accepta, o sa ii propun sa fie purtatorul de drapel al delegatiei noastre", a spus Alin Petrache. In 2014, Simona Halep a castigat turneele de la Doha si Bucuresti, a fost finalista la Madrid, Roland Garros si la Turneul Campioanelor si a ajuns pana in semifinale la Wimbledon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri