Un grup de tineri romani imprastiati prin toata lumea, dar uniti de dorinta de a face bine, aduna tone de ajutoare pentru familiile sarace din Romania, pe care le distribuie personal. Uniti de un sibian plecat in Germania, tinerii au infiintat, pana acum, peste 30 de puncte de colectare si au ajutat deja aproximativ 200 de familii, scrie Adevarul.

Din dorinta de a ajuta, cu daruire si foarte multa dragoste, au pus pe picioare un sistem prin care strang tone de ajutoare, la puncte de colectare raspandite in toata lumea, ajutoare pe care le aduc apoi nevoiasilor din Romania.

Cititi toata povestea tinerilor din diaspora pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri