Meteorologii anunta ca in majoritatea regiunilor tarii sunt asteptate precipitatii, in intervalul duminica, ora 18.00 - luni, ora 16.00, pentru Moldova, Transilvania si zonele de deal si munte fiind anuntate ninsori, conform unei informari de duminica dimineata.

Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), in intervalul mentionat vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi sub forma de ninsoare in zonele de deal si munte, precum si in Moldova si in Transilvania si mixte in restul teritoriului, noteaza Mediafax.

Meteorologii mai anticipeaza ca in Carpatii Meridionali si de Curbura se va depune strat consistent de zapada, iar in Oltenia si in Muntenia se vor cumula, izolat, 15-20 de litri pe metru patrat. De asemenea, vor fi conditii de polei, iar vantul va avea intensificari temporare in sud-estul tarii, cu viteze ce vor atinge la rafala 40-50 de kilometri pe ora.

Cod galben de vant in Bucuresti

Capitala si 12 judete se afla, astazi dupa-amiaza, sub cod galben de vant, fiind asteptate rafale ce pot depasi 65 de kilometri pe ora, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). Judetele vizate sunt Ilfov, Buzau, Ialomita, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Braila, Olt, Valcea, Constanta si Tulcea.

In Constanta si Tulcea, codul galben este valabil pana la ora 14.00, in Olt si Valcea, pana la 15.00, iar in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Ialomita, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman si Braila, pana la ora 16.00. Meteorologii au atentionat, vineri, ca pana duminica dimineata va ploua in cea mai mare parte a tarii, in Banat si Oltenia cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp, in zona montana, in Moldova si local in Transilvania va ninge, iar vantul va atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri