Dar, ce-i drept, miliardari precum Richard Branson sau Steve jobs, nu au ajuns bogati doar pe fondul geneticii sau din noroc chior. Au fost concentrati pe ceea ce au intreprins si au muncit din greu.

Sursa informatii: Business-Opportunities.biz

Mark Cuban

Mark Cuban

"Imi este mereu teama de esec, ceea ce devine o motivatie grozava pentru a munci din greu." (Mark Cuban) Mark Cuban si-a construit averea odata cu vanzarea portalului video Broadcast.com catre Yahoo pentru 5,7 miliarde de dolari in 1999.

Joe Seer / Shutterstock.com

Henry Ford

Henry Ford

"Obstacolele sunt acele lucruri ingrozitoare pe care le vezi atunci cand pierzi din vedere telul propus." (Henry Ford)

Sergey Goryachev / Shutterstock.com

Andrew Carnegie

Andrew Carnegie

"Oamenii care nu sunt in stare de a se motiva trebuie sa se multumeasca cu mediocritatea, indiferent cat de impresionante sunt talentele lor." (Andrew Carnegie)

Shutterstock / Andrew Carnegie

Coco Chanel

Coco Chanel

"Succesul este atins adesea de cei care nu stiu ca esecul este inevitabil." (Coco Chanel)

Shutterstock / Femeie imbracata in stil vintage

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

“Marele secret in viata este ca nu exista nici un secret. Oricare ar fi scopul tau, poti ajunge acolo daca esti dispus sa lucrezi". (Oprah Winfrey)

Everett Collection / Shutterstock.com

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

"Cel mai mare risc nu este de nu-ti asuma nici un risc ... Intr-o lume aflata in continua schimbare, singura strategie garantata pentru a esua este de a nu iti asuma riscuri." (Mark Zuckerberg)

Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Walt Disney

Walt Disney

"Pentru a incepe ceva, trebuie sa incetezi sa vorbesti despre asta si sa te apuci de lucru." (Walt Disney)

s_bukley / Shutterstock.com

Steve Jobs

Steve Jobs

"Cand cresti, exista tendinta de a ti se spune ca lumea este asa cum este si viata ta se rezuma doar a trai in interiorul acesteia, fara sa te agiti prea mult, ca trebuie sa ai o familie frumoasa, sa te distrezi si sa economisesti. Este o viata foarte limitata. Viata poate atinge limite mai largi, odata ce descoperi un fapt simplu, si anume ca tot ceea ce se afla in jurul tau si numesti viata reprezinta de fapt creatia altor persoane care sunt mai destepte decat tine. Si poti schimba acest lucru, il poti influenta, iti poti construi propriile lucruri pe care alte persoane le pot folosi. Odata ce ai invatat acest lucru, nu vei fi la fel din nou." (Steve Jobs)

Annette Shaff / Shutterstock.com

Ingvar Kamprad

Ingvar Kamprad

"Poti face atat de multe timp in 10 minute. Zece minute, o data s-au scurs, au disparut pentru totdeauna. Imparte-ti viata ta in unitati de 10 minute si sacrifica din acestea cat mai putin posibil in activitati lipsite de sens." (Ingvar Kamprad - fondator IKEA)

Paolo Bona / Shutterstock.com

Richard Branson

Richard Branson

"Nu inveti sa mergi dupa reguli. Inveti din practica si din cazaturi." (Richard Branson)

Helga Esteb / Shutterstock.com