Simona Halep, cea mai buna jucatoare profesionista de tenis din Romania, numarul 3 WTA, va fi imaginea brandului de ape minerale Dorna, dupa ce imbuteliatorul a incheiat un contract de sponsorizare cu sportiva de origine romana.

Nu este primul contract de sponsorizare al Simonei Halep, asta dupa ce anul trecut, Dedeman, compania patronata de catre antreprenorii romani Dragos Paval si Adrian Paval, in prezent cel mai mare retailer in bricolaj, a incheiat un parteneriat cu sportiva, in urma caruia proprietarii Dedeman au alocat o parte din fonduri pentru dezvoltarea de terenuri de tenis pentru a sustine sportul romanesc.

“Ideea parteneriatului a aparut in urma unui meci de tenis cu Bogdan Enoiu. In momentul de fata sportul romanesc se hraneste din amintiri, iar noi nu credem ca exista vis daca nu te implici trup si suflet. Simona Halep este un exemplu pentru tineri. Fiecare am plecat de la zero si am reusit, iar prin parteneriatul cu Simona ne propunem sa inauguram 13 noi terenuri de tenis, practic cate unul pentru fiecare magazin pe care il vom deschide in urmatorii ani”, a declarat Dragos Paval, in cadrul evenimentului de presa de anul trecut in care anunta parteneriatul cu sportiva.

Seful Dedeman a mai aratat ca procesul de constructie al terenurilor de tenis va demara chiar din acest an, retailerul urmand sa deschida inca un magazin in Capitala si altele doua in provicie, ceea ce insumeaza construirea unui numar de trei terenuri de tenis. “Vom aloca circa 30.000 – 35.000 pentru fiecare teren de tenis, banii urmand sa provina din fonduri proprii”, a completat Paval.

Potrivit informatiilor Dedeman, bugetul total de investitii programat pentru anul care s-a incheiat s-a ridica la 65 de milioane de euro.

Simona Halep, contract de 500.000 de euro cu Dedeman

Potrivit unor informatii aparute in ziarul Adevarul, Simona Halep a incasat in urma cotractului cu Dedeman suma de 500.000 de euro. Simona Halep a reusit sa atraga un prim sponsor major, in afara firmei de echipament sportiv.

Pe langa Dedeman si Dorna, Simona Halep are parteneriate incheiate si cu grupul telecom Vodafone, dar si cu firma de echipament sportiv Adidas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri