Jucatoarea de tenis Simona Halep le-a spus jurnalistilor dupa ce a castigat turneul de la Dubai ca se gandeste sa-si cumpere o casa atunci cand va ajunge in Romania, dar nu va rata o scurta repriza de "shopping" intr-un mall din Emirate, informeaza site-ul oficial al WTA.

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai, arata Mediafax. Premiul pentru triumful de la Dubai este de 456.000 de dolari, iar Simona Halep a fost intrebata ce-si va oferi dupa aceasta victorie.

"Buna intrebare. Am multe lucruri in minte, dar nu stiu ce o sa aleg. Sigur voi merge un pic la mall pentru a-mi cumara ceva, dar nu foarte mare. Cand voi ajunge acasa, ma voi uita, cred, dupa o casa", a raspuns jucatoarea de 23 de ani. Simona Halep a postat si un mesaj pe Facebook, in care multumeste echipei de recuperare fizica de la Football Medicine, care lucreaza si cu gruparea Al Ahli Dubai.

"Sunt foarte bucuroasa ca am castigat acest turneu, mai ales ca este al zecelea titlu. Sper sa castig cat mai multe! Am avut parte de un public deosebit si vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere! Vreau sa multumesc foarte mult si echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo si Ruben, pentru tot sprijinul si ajutorul acordat saptamana aceasta si pentru ca au avut grija sa fiu apta sa pot duce la bun sfarsit acest turneu", a scris romanca pe contul ei de Facebook.

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la turneul de la Doha, unde este detinatoarea trofeului.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri