Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct de vedere fizic.

Dupa ce si-a anuntat retragerea de la Qatar Open din cauza accidentarii, Halep, detinatoarea trofeului, a fost prezenta, luni, la Doha, pentru activitatile obisnuite de promovare a turneului. Ea a sustinut o conferinta de presa, in care le-a explicat jurnalistilor motivul retragerii sale. "Sambata, inaintea turneului (n.r. - de la Dubai), am simtit o durere puternica la coaste in timp ce ma antrenam. Mi-a fost greu sa joc, dar am avut cateva zile libere si am inceput sa evoluez fara a fi la capacitate suta la suta. Apoi lucrurile au mers bine. Insa inca simt acea durere si cred ca e mai rau ca inainte, asa ca am decis sa ma opresc. Este pentru prima data cand am astfel de probleme", a declarat Halep, potrivit menafn.com, citat de Mediafax.

Simona Halep s-a declarat dezamagita de faptul ca nu poate sa-si apere trofeul castigat anul trecut, dar a precizat ca sanatatea ei este foarte importanta in perspectiva urmatoarelor competitii. "Sunt foarte dezamagita (n.r. - ca rateaza turneul de la Doha). Este un turneu foarte important pentru mine, pentru ca aici am castigat primul meu titlu important. Acest turneu mi-a dat multa incredere. Intotdeauna este dificil cand trebuie sa te retragi din cauza unor dureri, este neplacut. Dar trebuie sa am grija de corpul meu si sa ma gandesc la urmatoarele turnee. Avem multe turnee, asa ca vreau doar sa iau lucrurile pozitive de saptamana trecuta. Am castigat si sunt fericita, deoarece este de asemenea un turneu important", a continuat romanca.

Simona Halep a decis, duminica, sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Viitoarea competitie la care va participa jucatoarea romana va fi Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, programat intre 11 si 22 martie. La editia precedenta a acestui turneu Simona Halep a ajuns pana in semifinale. Halep luase in calcul sa nu evolueze la Qatar Open, unde era cap de serie numarul 2, dupa ce se impusese sambata, in finala turneului de la Dubai.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri