Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells.

Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova (Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, jucatoare venita din califciari, intr-o partida din mansa secunda a turneului WTA de categorie Premier Mandatory, programata dupa ora 21.30, pe terenul 3 al complexului Indian Wells Tennis Garden, noteaza Mediafax.

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost acceptata direct in turul secund. In aceeasi faza, Monica Niculescu va evolua pe terenul central, o arena cu peste 16.000 de locuri, sambata, de la ora 04.00, cu principala favorita a turneului, americanca Serena Williams.

Pe al doilea stadion al complexului, cu o capacitate de 8.000 de locuri, Victor Hanescu, jucator venit din calificari, il va intalni, sambata, pe rusul Mihail Iujnii, numarul 64 mondial, in primul tur al turneului ATP de 1.000 de puncte. Partida, penultima a zilei pe terenul 2, va incepe tot in jurul orei 04.00.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri