Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, a castigat Mastersul 1000 de la Indian Wells, dupa ce l-a invins in finala pe elvetianul Roger Federer, scor 6-3, 6-7 (5/7), 6-2.

Djokovici a inregistrat al patrulea succes la turneul californian, dupa cele din 2008, 2001 si 2014. Novak Djokovici a obtinut la Indian Wells al 50-lea titlu al carierei.

La feminin, turneul de la Indian Wells a fost castigat de catre romanca Simona Halep, care s-a impus in finala, scor (2-6, 7-5, 6-4) in fata sarboaicei Jelena Jankovic, numarul 18 in clasamentul WTA. Simona si-a adjudecat astfel cel mai important titlu al carierei, dupa un meci care a durat doua ore si 37 de minute si cu o desfasurare dramatica, avand o revenire extraordinara.

Pentru romanca de 23 de ani acesta este al treilea titlu castigat in 2015 si al 11-lea din cariera, dupa cele de la Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, toate in 2013, Doha si Bucuresti in 2014, Shenzhen, Dubai si Indian Wells anul acesta.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri