Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru americanca.

"Dupa o lupta apriga, Williams se impune in fata lui Halep la Miami", a notat tennisnow.com. "Serena Williams a supravietuit unei riposte dure a Simonei Halep si a acces in finala. Williams s-a fortat din toate puterile pentru a o face KO pe Simona Halep in primul set al semifinalei lor de la Miami, dar Halep a determinat-o pe Williams sa joace trei seturi si a fost aproape sa-i administreze o infrangere. In cele din urma Williams a trecut de Halep, scor 6-2, 4-6, 7-5, obtinand a 20-a victorie consecutiva. Felul in care joaca i-a facut pe multi sa considere ca romanca poate fi marea rivala a lui Williams in anii urmatori. Ramane de vazut daca va fi asa, dar chiar si posibilitatea ca o jucatoare sa ameninte suprematia lui Williams este o veste pentru WTA, circuit in care Williams a doborat multe «pretendente la tron» in ultimii ani", adauga sursa citata, potrivit Mediafax.

"Duelul ar fi trebuit sa aiba loc luna trecuta in California, la Indian Wells. Dar in sfarsit seria de victorii a Serenei Williams a coincis cu cea a Simonei Halep, si a meritat asteptarea. Am asistat la lovitura dupa lovitura. A fost dictarea lui Williams impotriva indemanarii lui Halep in a dactilografia. Si Williams a reusit sa gaseasca solutii pentru a se impune", mentioneaza si New York Times.

Miami Herald noteaza ca Serena Williams si-a dorit sa o invinga pe Halep mai ales pentru ca romanca era ultima sportiva care s-a impus in fata ei, anul trecut, la Turneul Campioanelor. "Comunitatea romana din Florida a facut tot ce a putut pentru a o impinge pe Simona Halep in finala de la Miami Open, scandand «Si-Mo-Na!» in tribune in timpul semifinalei de joi seara. A ajutat-o sa ajunga in al treilea set. Dar cand conta cel mai mult, in ultimele ghemuri, decisive, Serena Williams a fost prea puternica si a invins cu 6-2, 4-6, 7-5. Williams era motivata in mod special sa o invinga pe Halep, deoarece romanca era ultima persoana care a invins-o (6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor, in noiembrie 2014), inainte ca sportiva americana sa reuseasca o serie de 19 victorii".

Simona Halep, un test dur pentru Serena Williams

"Serena Williams pune capat parcursului Simonei Halep catre finala Miami Open", a scris tennisworldusa.org, adaugand ca americanca a ajuns in finala dupa "un test dur" din partea Simonei Halep. "Serena Williams in forta", a titrat L'Equipe. "Dupa un prim set usor, Serena Williams a trebuit sa se forteze pentru a o invinge pe Simona Halep, intr-o atmosfera electrizanta. Williams va avea acum posibilitatea de a castiga pentru a opta oara trofeul la Miami, sambata, in finala cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, care, spre deosebire de Halep, nu a invins-o niciodata", noteaza jurnalul francez.

"Americanca si Simona Halep au oferit publicului din Miami un spectacol superb in semifinale. Si in ciuda rezistentei sale frumoase, romanca a fost invinsa de numarul unu mondial", scrie Le Figaro.

Agentia spaniola EFE, citata de As, noteaza ca Simona Halep "i-a complicat viata" Serenei Williams in semifinale. "Serena Williams a castigat un meci epic, Simona Halep invinsa la fotofinish", a notat tennisworlditalia.com. "Spectacol mare in a doua semifinala a turneului, un meci foarte frumos", adauga sursa citata. Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in semifinalele competitiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri