Traian Basescu ca nu crede faptul ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facut abuz in serviciu si au luat mita, ca ginerele Radu Pricop si-a invatat clientul sa santajeze, ca a santajat-o pe Gabriela Firea si ca sechestrul pe terenul de la Nana a fost pus legal.

”Sase lucruri pe care eu nu le cred”, a scris Traian Basescu, marti, pe pagina de Facebook.

Basescu arata ca nu crede fapul ca ”Alina Bica a facut abuz in serviciu, ca a primit mita pentru restituiri sau de la un proaspat condamnat la 11 ani de inchisoare sau pentru a ridica partial sechestrul de pe actiunile unui om de afaceri”, ca ”Horia Georgescu a facut abuz in serviciu, ca a primit mita si ca trebuie arestat sau ca ”Elena Udrea a facut abuz in serviciu, ca a primit din Gala Bute o geanta cu 900 000 euro in cabinetul de ministru sau oriunde in alta parte”.

”Voi o vedeti furind din banii lui Bute sau facind acte de coruptie in folos personal pe seama lui Bute?) Sau ca a fost in vacante platite de subordonati, drept pentru care trebuie arestata?, se intreaba retoric Traian Basescu.

Un alt lucru pe care fostul presedinte spune ca nu il crede este ”ca Radu Pricop, ginerele sau, a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat”.

Basescu mai spune ca nu crede nici ”ca el a santajat-o pe Firea” si adauga: Macar eu stiu sigur ca nu asta am facut”. In finalul postarii, Basescu spune ca nu crede nici ca ” s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu (fiica mea) in comuna Nana” .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri