Cei mai multi dintre buzoienii care au depus, pana miercuri, cereri prin care revendica premii la Loteria fiscala sunt pensionari, majoritatea castigand cu bonuri pentru produse alimentare, insa sunt si persoane care au bonuri pentru vin cumparat de pe partie sau pentru unguent de la farmacie.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Directiei Finantelor Publice Buzau, 96 de persoane au venit, marti, in prima zi, la sediul institutiei pentru a depune cereri prin care revendica premii la Loteria bonurilor fiscale, informeaza Mediafax.

Conform sursei citate, cei mai multi dintre buzoienii care au venit cu bonuri castigatoare in prima zi de depunere a acestora sunt pensionari, o persoana avand cel mult patru bonuri castigatoare. Majoritatea castigatorilor au primit bonuri pentru produse alimentare, insa sunt si persoane care au cumparat vin fiert de pe o partie din Predeal.

”Am doua bonuri castigatoare. Cu unul am cumparat mere, cu altul oua. Am strans 135 de bonuri din care doua au fost castigatoare”, a declarat, miercuri, o adolescenta de 17 ani, din Buzau. Un alt buzoian a spus ca are un bon castigator dupa ce a cumparat de la farmacie un unguent pentru calmarea durerii.

Am cumparat un diclofenac de la farmacie. Un unguent cumparat pentru mine, pentru ca ma durea o mana. A fost o durere castigatoare”, a declarat Claudiu Florin Costea.

La prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF, care a avut loc luni, in a doua zi de Paste, au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu aceasta valoare, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maximum trei luni.

Sursa foto: Durere/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri