Un bancomat a fost furat cu totul, in noaptea de miercuri spre joi, din holul unui magazin din Chiajna, de patru barbati care l-au incarcat intr-o autoutilitara, dupa care au fugit, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax.

Conform surselor citate, incidentul s-a produs in jurul orei 02:30. Este vorba despre un bancomat care deservea mai multe banci si care era prins in perete cu suruburi.

Potrivit anchetatorilor, pe camerele de supraveghere se vede cum bancomatul este smuls din perete de patru indivizi cu fetele acoperite, care ulterior incarca aparatul intr-o autoutilitara. Politia a fost anuntata de agentii firmei care asigura securitatea dupa ce acestia au constatat ca magazinul fusese spart.

Sursele citate au precizat ca prejudiciul nu a fost stabilit, iar anchetatorii incearca identificarea hotilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri