Libraria Dalles, una dintre cele mai longevive librarii din Bucuresti, s-a inchis dupa 23 de ani in care a fost implicata in diverse proiecte culturale si editoriale importante pentru Capitala si nu numai.

"Va spunem, cu parere de rau, "La revedere'' dupa aproape un sfert de secol in care ne-au adus impreuna aceeasi sete pentru lectura si pentru cultura si va dorim sa ramaneti neschimbati", au scris reprezentantii librariei pe pagina de Facebook. Pe usa librariei a aparut un anunt din care aflam ca se va muta in Cladirea Bastiliei, Piata Romana nr. 5.

Noul sediu va fi deschis in luna mai, insa nu se stie deocamdata ziua exacta. Ramane insa de vazut ce se va deschide in locul Librariei Dalles.

Citeste articolul integral pe Metropotam.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri