Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un admirator danez pe Twitter, acesta fiind suparat dupa ce in presa ar fi aparut informatii potrivit carora romanca ar urma sa se casatoreasca.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: "Incearca iadul meu, vei muri". "Simona Halep - Esti o tarfa fara inima (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri", a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter, relateaza Mediafax.

Andreassen a amenintat-o pe Halep la cateva ore dupa ce ii ceruse sportivei, tot pe Twitter, sa confirme sau sa infirme ceea ce ar fi aparut in presa romana, si anume faptul ca jucatoarea ar urma sa se casatoreasca. "Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic", a mai notat el, adresandu-i in alte mesaje mai multe jigniri romancei.

Danezul si-a retras ulterior aceste mesaje. In ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de sustinere pentru Simona Halep, unele chiar in limba romana: "Mergi intotdeauna pentru victorie si sa ne fii fata pe care noi toti o iubim", "Campioana mea - sa fii puternica - sa simti puterea pentru a merge inainte". "Nu incetez niciodata sa iti transmit dragostea mea. Simona, tu meriti tot ce este mai bun. Esti o persoana minunata", scria danezul, in limba engleza, la 12 martie.

Simona Halep, in sferturile de finala de la Stuttgart

Simona Halep participa in aceasta perioada la turneul WTA de la Stuttgart. Romanca s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale competitiei dupa ce a invins-o Garbine Muguruza. Cele doua jucatoare s-au intalnit, miercuri, a treia oara in ultimele sapte lui, precedentele doua partide intrand in palmaresul sportivei de 21 de ani. In septembrie 2014, in turul secund al turneului de la Wuhan, in prima lor partida, Muguruza a castigat cu scorul 2-6, 6-2, 6-3, iar in februarie, la Galati, in Fed Cup, cu scorul de 6-4, 6-3. Aceste partide au avut loc pe suprafete rapide, in timp ce turneul din Germania este pe zgura, relateaza Mediafax.

Calificarea in sferturi este recompensata la Stuttgart cu un cec in valoare de 15.375 de euro si cu o suta de puncte WTA. In faza urmatoare, Halep va juca impotriva invingatoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, pozitia a 32-a in ierarhia mondiala, si italianca Sara Errani, locul 15 WTA. Dias a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, in timp ce Errani a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul 7 si locul 9 WTA, cu scorul de 7-6 (8), 6-4.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri