Soferul care a cauzat accidentul din judetul Arad in urma caruia sase persoane si-au pierdut viata si alte patru au fost ranite ar fi adormit la volan, conform primelor cercetari facute de politisti, iar traficul pe DN 7 a fost reluat dupa aproximativ trei ore, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, din primele cercetari facute la locul accidentului produs pe DN 7, langa localitatea Conop, rezulta ca nu exista urme de franare ale autoturismului in care se aflau sapte persoane si care s-a ciocnit frontal cu un TIR.

Astfel, politistii cred ca soferul a adormit la volan si masina a ajuns pe contrasens, unde a acrosat un alt autoturism, in care se aflau trei persoane, dupa care s-a izbit frontal de un automarfar.

Cercetarile au durat aproximativ trei ore, timp in care traficul pe DN 7 a fost complet blocat. Traficul usor a fost deviat pe DJ 682 Lipova-Savarsin, insa pe DN 7 s-au format coloane de vehicule pe cativa kilometri pe ambele sensuri de circulatie. Referitor la starea ranitilor, medicii spun ca cei trei adulti aflati in a doua masina implicata sunt in afara pericolului, avand rani usoare.

Din autoturismul care s-a izbit de TIR a supravietuit doar o fetita de trei ani, care este in stare foarte grava.
"Fetita a suferit o fractura de femur, dar si numeroase alte traumatisme interne si externe. Este in stare critica, intubata, ventilata mecanic", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, Monica Puticiu.

Accidentul a avut loc, vineri dimineata, pe DN 7, in zona localitatii aradene Conop, unde soferul unui autoturism, in care se mai aflau sase pasageri, a pierdut controlul volanului dupa ce a acrosat o masina care circula din sens opus, ulterior ciocnindu-se frontal cu un TIR tot de pe contrasens.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, la locul accidentului au fost trimise autosanitare SMURD si un echipaj de descarcerare. Medicii au gasit doua femei si patru barbati morti, acestia fiind incarcerati in autoturismul care a ajuns sub cabina TIR-ului, iar un copil a fost transportat la spital cu rani grave.

Victimele se aflau intr-un autoturism cu numere de Mures, care se deplasa dinspre Arad spre Deva, masina fiind plina cu bagaje, astfel ca politistii cred ca oamenii se intorceau in tara.

Alte trei persoane, aflate in al doilea autoturism implicat, au fost ranite si au primit ingrijiri medicale.
Politistii cerceteaza imprejurarile in care soferul masinii cu numere de Mures, care a decedat, a provocat accidentul.

In urma accidentului, traficul pe DN 7 a fost blocat complet in zona localitatii Conop.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri