Un barbat de 39 de ani a fost prins conducand cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui, dinspre Bucuresti spre Constanta, primind amenda de 877 de lei si fiindu-i retras permisul pentru trei luni.

Politistii Biroului de Politie Autostrada Soarelui au depistat un barbat care conducea un autoturism cu viteza de 214 de km/h pe autostrada A2. Politia Romana va recomanda sa respectati regulile de circulatie. Politistii Biroului de Politie Autostrada Soarelui au depistat, duminica, pe autostrada A2, pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre Constanta, la km. 120, un barbat, de 39 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism cu viteza de 214 km/h, potrivit Mediafax.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 877 de lei, conform legislatiei in vigoare. De asemenea, politistii i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice timp de 90 de zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri