Afluentii raului Olt din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges si afluentii Argesului din judetele Arges si Dambovita vor fi, de vineri dimineata pana sambata dimineata, sub avertizare cod portocaliu de inundatii, iar alte 14 judete au fost avertizate cu cod galben.

Avertizarea cod portocaliu este valabila de vineri, ora 06.00, pana sambata, la aceeasi ora, inundatii locale putandu-se produce cu probabilitate mai mare pe raurile mici din judetele Harghita, Covasna si Brasov, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, potrivit Mediafax.

Sub avertizare cod galben vor fi, de joi, ora 16.00, pana sambata, la ora 14.00, raurile din bazinele hidrografice Somesul Mare si afluentii acestuia (judetul Bistrita-Nasaud), Mures superior si afluentii sai (judetele Harghita, Mures, Sibiu si Alba), Olt superior, mijlociu si afluentii sai (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea si Arges), Arges superior, mijlociu si afluentii sai (judetele Arges si Dambovita), Ialomita superioara si afluentii sai (judetul Dambovita), Prahova si afluentii sai (judetele Brasov si Prahova), Buzau superior si afluentii sai (judetele Covasna si Buzau), Trotus superior si afluentii mici (judetele Harghita si Bacau).

De asemenea, raurile din bazinele hidrografice Vedea superioara si afluentii sai din judetele Arges si Olt vor fi sub avertizare cod galben de vineri, ora 06.00, pana sambata, la ora 14.00. Si meteorologii au transmis o avertizare cod galben de ploi, pentru judetele Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud si nordul judetelor Valcea si Gorj.

Potrivit avertizarii, de joi, ora 16.00, pana vineri, ora 18.00, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in Transilvania, zona Carpatilor Meridionali si nordul Munteniei se vor cumula peste 20-25 de litri pe metru patrat si pe arii restranse peste 50-70 de litri pe metru patrat. In celelalte regiuni, cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 de litri pe metru patrat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri