Printre cei mai avuti membri ai Executivului figureaza chiar premierul Victor Ponta, urmat de premierul interimar Gabriel Oprea si de ministrul demisionar al Transporturilor, Ioan Rus. La polul opus este ministrul pentru Diaspora, Angel Tilvar, care nu are nicio locuinta si niciun teren, potrivit Adevarul.ro.

Ministrii Cabinetului Ponta au depus, luna trecuta, declaratiile de avere in care apar proprietatile detinute, colectiile de obiecte de arta, bijuterii sau chiar de timbre, dar si veniturile obtinute de consorti. Desi cea mai spectaculoasa declaratie de avere este chiar aceea a premierului Victor Ponta, care a mentionat, in premiera, si bunurile detinute de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, si alti ministri sunt posesori ai unor averi impresionante. Astfel, printre cei mai bogati oameni din Cabinetul lui Victor Ponta figureaza ministrul demisionar al Transporturilor, Ioan Rus, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, dar si premierul interimar Gabriel Oprea. La polul opus, ministrul delegat pentru Diaspora, Angel Tilvar, se numara printre cei mai „saraci“: nu are nicio locuinta si niciun teren.

Afla ce averi au ministri din Guvernul Ponta pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri