Un barbat din localitatea timiseana Lenauheim a murit si mai multi au fost spitalizati, in noaptea de sambata spre duminica, dupa o bataie in plina strada cu cutite, bate, topoare si rangi, la care au luat parte aproximativ 15 persoane, la fata locului intervenind trupe speciale si jandarmi.

Potrivit unor surse judiciare, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Lenauheim, din judetul Timis, a izbucnit un conflict in care au fost implicate aproximativ 15 persoane, care s-au luat la bataie cu cutite, bate, topoare si rangi, transmite Mediafax. Conflictul a inceput sambata, in jurul orei 17.00, cand pe una din strazile din Lenauheim un barbat ambala motorul masinii sale. La un moment dat, un alt barbat care locuia pe acea strada a iesit la poarta si i-a spus acestuia sa inceteze deoarece ii deranjeaza familia si vecinii.

Cei doi s-au luat la cearta si chiar s-au luat la bataie cu pumnii, insa conflictul a fost aplanat repede de politistii ajunsi la fata locului si care i-a amendat pe ambii barbati pentru tulburarea linistii publice. Dupa aproximativ cinci ore, soferul care isi ambalase motorul masinii s-a intors pe aceeasi strada cu intentia de a se razbuna, el fiind insotit de mai multi barbati, cu totii coborand din patru masini. Ei s-au oprit la poarta barbatului care ceruse liniste, iar acestuia din urma i-au sarit in ajutor rudele, astfel ca incidentul s-a transformat intr-o bataie generala cu bate, cutite, topoare si rangi.

Fratele soferului care isi ambalase masina si care venise sa se razbune s-a repezit la barbatul in varsta de 36 de ani, care ii ceruse sa faca liniste, lovindu-l in cap cu un par, in urma loviturii puternice acesta cazand la pamant. Imediat, o parte dintre agresori s-au urcat in doua masini si au incercat sa fuga, in timp ce celelalte doua masini au fost atacate cu topoare si rangi de rudele celui cazut la pamant.

Vecinii, speriati de amploarea acestui conflict, au sunat la numarul de urgente 112, iar la fata locului au intervenit jandarmii si echipele de la Serviciul de Actiuni Speciale (SAS) care au oprit scandalul. Barbatul de 36 de ani cazut la pamant a fost urcat intr-o masina de catre rude pentru a fi transportat la spitalul din orasul Jimbolia, insa pe drum s-au intalnit cu ambulanta care fusese chemata la fata locului.

Barbatul de 36 de ani, aflat in coma profunda, a murit in drum spre spital. El era casatorit si avea trei copii, cel mai mic in varsta de un an. Fratele soferului venit sa se razbune, care l-a atacat cu parul pe barbatul de 36 de ani care a murit, a fost ranit, fiind transportat initial la Spitalul din Jimbolia, insa ulterior fiind transferat la Spitalul Municipal din Timisoara.

In timpul conflictului, au fost raniti si parintii tanarului decedat, fiind trasnportati la spital cu mai multe rani, alte cateva persoane participante la scandal fiind ranite si primind ingrijiri medicale la fata locului, fara sa aiba nevoie de internare in spital. Potrivit surselor citate, in total, aproximativ 15 persoane au fost implicate in acest conflict, iar politistii urmeaza sa ii identifice.

Sase persoane au fost conduse la audieri la sediul Politiei Lenauheim, iar fratele soferului venit sa se razbune, acuzat de uciderea barbatului de 36 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, el fiind cercetat pentru omor. La fata locului, au sosit si procurori criminalisti care aduna probe pentru a stabili in ce conditii a murit barbatul de 36 de ani. Cei implicati in scandal sunt urmariti penal pentru omor, loviri si alte violente si tulburarea linistii publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri