Aproape 12.000 de romani si-au schimbat masinile vechi cu alte noi, mai putin poluate, prin proiectul „Rabla 2015”. Mai mult, prin intermediul acestui program, au fost achizitionate 371 de autovehicule cu emisii CO2 mai mici mici 100g/km, tehnologii hibride conventionale precum si tehnologii avansate de tip plug-in, scrie adevarul.ro.

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor informeaza ca pana marti, 21 iulie 2015, peste 60% din totalul celor 20.000 de tichete alocate persoanelor fizice prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National au fost epuizate, fiind deja utilizate de populatie.
Concret, peste 11.850 de romani si-au inlocuit masinile vechi, poluante, cu altele noi, mai putin poluante.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri