Aproape 3.200 de someri vor participa in luna august la unul din cele 163 de programe de formare profesionala organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), cei mai multi cursanti fiind inscrisi in Olt, Buzau, Brasov, Iasi si Bihor.

La cele 163 de programe organizate de ANOFM, vor participa in total 3.181 de persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite. Programele vor fi organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, scrie Mediafax.

Judetele in care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Olt (179 persoane), Buzau (156), Brasov (155), Iasi (150), Bihor (138). Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala in perioada mentionata sunt: lucrator in comert (272 persoane), agent de securitate (225), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (217), inspector (referent) resurse umane (185), contabil (143), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (112), bucatar (110), operator calculator electronic si retele (109), comunicare in limba engleza (98) si operator introducere, validare si prelucrare date (93).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri