Politistii din Timis au identificat un barbat, de 21 de ani, banuit de comiterea de furturi de biciclete, de pe raza municipiului Lugoj si au recuperat 21 de biciclete care fusesera sustrase.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis au identificat un barbat, de 21 de ani, din municipiul Lugoj, banuit de comiterea mai multor furturi de biciclete. Din cercetari a reiesit ca, in cursul lunii iulie a.c., acesta ar fi comis 21 de fapte de furt, pe raza municipiului Lugoj, majoritatea bicicletelor fiind sustrase din scari de bloc, prin taierea sistemului de asigurare. Ulterior, cel in cauza a vandut bicicletele.

Politistii au reusit recuperarea a 21 de biciclete susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte. In cauza, politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, conform Politiei Romane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri