Fostul ministru liberal al Sanatatii Eugen Nicolaescu s-a inscris in cursa interna pentru Primaria Sectorului 3, candidatura care este vizata si de viceprimarul Cristian Tudorache, fostul manager al Spitalului Caritas, Bogdan Ionescu si consilierul local Inocentiu Voinea.

"Pana miercuri seara, cand am avut o sedinta, si-a depus candidatura, din partea fostului PDL, consilierul local Inocentiu Voinea, iar din partea fostului PNL, si-au depus candidatura sau urmeaza sa isi depuna candidatura, in cursul zilei de astazi (joi - n.r. ), viceprimarul Cristian Tudorache, fostul manager al Spitalului Caritas si fost secretar de stat, doctorul Bogdan Ionescu si Eugen Nicolaescu", a declarat deputatul PNL Florin Alexe, scrie Mediafax.

Florin Alexe a mai afirmat ca lista candidatilor PNL pentru Primaria Sectorului 3 va fi inchisa, sambata, precizand ca exista posibilitatea ca si alti colegi de partid sa isi anunte intentia de a se inscrie in cursa interna pentru alegerile locale.

Lista finala a candidaturilor pentru Primaria Sectorului 3 va fi prezentata, luni, in Biroul Politic Permanent al PNL, urmand ca cercetarile sociologice pentru a determina profilul candidatului sa fie realizate incepand cu luna septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri