Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este de acord, oficial, cu decizia bunicului sau de a-i retrage titlul de Principe al Romaniei si de a-l exclude din linia de succesiune la tron. Neoficial, pe Facebook, Nicolae n-a transmis acelasi mesaj, iar monarhistii contesta hotararea Regelui Mihai, scrie Adevarul.

La o zi dupa ce a fost dezmostenit si lasat in afara succesiunii la tron, fostul principe Nicolae si-a asumat decizia Regelui Mihai, sub forma unui comunicat remis de Casa Regala. „Pozitia de Principe al Romaniei si prezenta in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei impun un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il accept. De aceea, cu multa durere in suflet, consider ca decizia Majestatii Sale Regelui este binevenita pentru mine“, se arata in comunicat, care il prezinta pe fostul Principe al Romaniei drept ”domnul Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Majestatii Sale Regelui”.

Regele Mihai a decis sa-l dezmosteneasca pe nepotul sau Nicolae in urma unei intalniri la resedinta din Elvetia la care au participat membrii Consiliului Regal – Principele Radu, Ioan Luca Vlad, consilierul si avocatul Casei Regale, Mihnea Constantinescu, fost consilier al premierilor Petre Roman, Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu. Familia Regala a publicat fotografii care il arata pe Regele Mihai alaturi de sfatuitorii sai.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri