Ziua Marinei va fi serbata, sambata, si in Parcul Herastrau din Capitala, printre manifestarile incluse in program numarandu-se o festivitate cu discurs al "zeului Neptun", dar si jocuri marinaresti si plimbari gratuite pe lac.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement (ALPAB), in colaborare cu Liga Navala si Statul Major al Fortelor Armate, organizeaza sambata, cu prilejul Zilei Marinei Romane, o serie de evenimente dedicate acestei sarbatori, potrivit Mediafax.

Astfel, incepand cu ora 10.00, la Debarcaderul Central (Pavilion H), va avea loc festivitatea de deschidere, urmata de ridicarea pavilionului la catargul de pe malul Lacului Herastrau, discursul "zeului marilor Neptun" si lansarea la apa a ancorei de flori in memoria marinarilor militari si civili cazuti la datorie.

Festivitatile se vor incheia la ora 12.00 cu jocuri marinaresti. In intervalul 12.00 - 19.30 publicul va avea acces gratuit la plimbarile si traversarile cu vaporasele ALPAB pe Lacul Herastrau.

Sursa foto: Ziua Marinei / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri