O femeie de 38 de ani si fiul sau, in varsta de 6 ani, au fost raniti, vineri seara, dupa ce un autoturism s-a ciocnit, intr-o intersectie din municipiul Buzau, cu o ambulanta aflata in misiune, dupa care i-a lovit pe cei doi, care asteptau la semafor, iar apoi s-a rasturnat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Doinita Mihalache, accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 21.30, in municipiul Buzau, transmite Mediafax. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca un autoturism condus de un sofer de 36 de ani din municipiul Buzau, care circula pe bulevardul Unirii dinspre Ploiesti catre Focsani, a patruns in intersectia cu bulevardul Balcescu pe culoarea verde a semaforului, moment in care s-a ciocnit cu o autospeciala a Serviciului Judetean de Ambulanta Buzau.

Autospeciala transporta la Spitalul Judetean Buzau o persoana injunghiata si a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, avand semnalele acustice si luminoase in functiune. Dupa ce a lovit ambulanta, autoturismul a fost proiectat in doi pietoni, o femeie de 38 de ani si fiul ei de 6 ani, care se aflau pe un scuar si asteptau la semafor. Dupa ce i-a lovit pe cei doi pietoni, autoturismul s-a rasturnat pe plafon, pe sensul de deplasare Ploiesti-Focsani.

Cei doi pietoni raniti si pacientul din ambulanta lovita au fost transportati la spital cu o autospeciala SMURD, femeia fiind in stare grava, in timp ce copilul este in afara pericolului. In urma accidentului, cei doi soferi au fost testati si s-a stabilit ca nu consumasera alcool.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Doinita Mihalache, in acest caz s-a intocmit un dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri