Ploi torentiale vor avea loc in toata tara, pana vineri noapte, la inceput in regiunile sud-vestice, apoi in jumatatea de sud a tarii, in zonele de deal si de munte, iar in Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de 55 kilometri pe ora.

Informarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila de joi, ora 03.00, pana vineri, la ora 23.00. "In intervalul mentionat, va ploua, la inceput in regiunile sud-vestice, apoi in jumatatea de sud a tarii, in zonele de deal si de munte si izolat in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 35...40 l/mp, in 24 de ore", potrivit ANM, scrie Mediafax.

In Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze la rafala de 50-55 de kilometri pe ora. Miercuri, pana la ora 18.00, sunt sub avertizare cod galben de ploi si vijelii judetele Tulcea, Braila, Ialomita, Prahova, Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Bihor, Arad si Caras-Severin. Sub avertizare cod galben sunt si zone limitate din nordul judetelor Gorj, Valcea, Arges si Dambovita si din estul judetului Timis. In aceste judete, cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat, mai ales in zona de munte, 40-50 de litri pe metru patrat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri